Instagram

Doelgroep

De doelgroep op Instagram wijkt vaak af van de doelgroep op Facebook. Hoe spreek je deze doelgroep aan? Wat moet je doen om deze doelgroep binnen te halen als klant?

We draaien de rollen om!

Op Instagram kan de potentiële klant je niet "toevallig" voorbij zien komen, ze moeten specifiek opzoek gaan naar jouw pagina. Daarom draai ik de rollen om! Ik zoek de potentiële klant op!

Alleen geïnteresseerden

10.000 volgers zijn leuk, maar je hebt er niks aan zolang ze niks bestellen. Daarom zullen zogeheten "spook volgers" worden geblokkeerd!

Uitstraling is alles

Een Instagram pagina maken, onderhouden en berichten uploaden kan iedereen, maar het ontwerpen van een Instagram business style is een vak apart.

Je wil namelijk wel de huisstyle van je bedrijf doorvoeren op je Instagram pagina.

Ik mag samenwerken met:

Take a peek inside the Wonderworld of Instagram

Beautysalon Borne

Schoonheidssalon

Vojafix

Telefoonwinkel

Three Musketeers Hengelo

Horecagelegenheid

Volendam Rent & Event

Verhuurbedrijf

De Prinsen

Wijnkoperij en restaurant

🗣 "OMline, een ervaring die verslavend werkt. Zo gaaf om te zien dat Okke zo gepassioneerd bezig is met zijn diensten. Hij probeert de optimale klant beleving te realiseren door dichtbij de klant te staan en het aandragen van nieuwe ideeën. Zijn positieve bijdrage heeft ertoe geleid dat mijn Social media een flinke boost, een nog professionelere uitstraling en meer content heeft gekregen. Kortom: een dik tevreden klant! Keep up the good work"
Rene Fordman
DJ Ray La Ford